детски рокли

Пролетни вълнения в сезонните новости за детски рокли

С удоволствие ще ви представим последната серия детски рокли на „Точици“ , направена от ефирни и добре пасващи модели подобаващи за непрекъсващи веселби , както и за изискани моменти . Уникалността на елементите ще ви въвлече в невероятен свят от чудеса и да се прехласнете по пролетните детски рокли.

Изискани детски рокли

Празничните дни и изискани поводи се нуждаят и от безкомпромисно отношение в купуването на премяна за малчоганите . Не експериментирайте в безцелни обиколки по магазините за тържествата на своята красавица с примирявайки се с всичко . Изисканите рокли на „Точици“ придават елегантен външен вид , с гарантирано високо качество . По-специално предложение е прекрасната разновидност с бели рози . Модела е с презрамки , със странично закопчаване на гърба . Приятната памучна материя предоставя удобство . Можете да закупите допълнителни модели в зелено и вишнево . Друга чудесна идея за официален външен вид са дантелените рокли . Горната част е с къс ръкав, а дължината на плата фриволно пада под коляното. Като допълнителен детайл към модела може да прибавите невероятна дантелена шапка, прилягаща на хилядите усмивки във вашия празничен ден. Друго неповторимо предложение са моделите детски рокли с пачка изработени в два десена в тази серия . Удивителна в своята напластеност е кораловата рокля. С пищност от спускащи се воали , с копчета от страни и дълга до глезена, преобразява момичето в истинска фея и превръща вашият ден в разноцветен карнавал . Ако желаете по-официална визия можете да се спрете на роклята с дълги ръкави и черен тюл . Горната част е от нежна жакирана материя, а под изобилие от тюл има вътрешна подплата. Създаваме чиста официална визия дори и само с жакирания модел , без да прибавяме допълнения . Спиращо дъха предложение могат да бъдат видовете рокли с пола от сатен в виолетово и панделки. Кройката на талията е ниска и дава пищност, който приляга на гиздавия вид . Роклята можете да потърсите в гамите на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за най-ранна възраст

Още от дълбока древност и до ден днешен роклята се зачита за представа за женственост и изтънченост . От най-крехка възраст по този начин успяват да ни научат да се чувстваме прекрасните модели рокли. Колекциите за деца до навършени 2 години, съчетават неповторими цветни тонове с качествени платове , осигуряващи детското удобство . Невероятни са разновидностите на детски рокли с любимци от екрана . Дрехата с Елза, съвсем както любимката от филма , е хит сред детската аудитория . Също така , имаме оферта и за симпатизиращите на другата звездна звезда – Ана. Типа модел на Ана е от памучни материали и с къдри около врата . За най-голяма ефирност, може да бъде съчетано с пепеляво сако. Подходящо предложение за най-малките ни приятели са електриковите детски рокли с градински цветя без ръкави . Безгрижно разкроени и с копчета от фронтална част, роклите са идеално вписващи се в лудите летни премеждия.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Как можем да ги намерим ?

Верига-магазини в цялата страна и интернет сайта за продажби предоставят селекциониран асортимент на дрехи за детската визия от 0 до 14-годишна възраст, също и играчки, помагащи на абстрактните мисли в хода на развлеченията. Можем да да намерим всичко което ни трябва – от бельо, спално облекло и спортни дрехи до официални детски рокли и костюми комбинирани с завършващите ги акценти според тенденциите. Играчките, като най-предпочитани приятели на детето, им е отредено средищно място в обектите на фирмата.

Кои са „Точици“?

„Точици“ е марка модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което вашето дете изпитва необходимост . Вече над десет години непрестанно ни удивяват с висококласни и елегантни разновидности на достъпни цени. Както всеки пролетен сезон и сега новите модели са подбрани в детски рокли за младите госпожици и авангардни костюми за младите мъже .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Изненада за вашето дете

Със закупуването на всяка една рокля от новата колекция на „Точици“ детето ви ще получи , като етикет от вътрешната страна, спомен – лепенка свързваща се детски пъзел. Рисунката е подбрана характеризирайки характера на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

Висококачествена грижа

Направени само и единствено в нашата родина , с най-хубавите истински платове и прехласващи тонове и оригинални орнаменти , детски рокли на марката са като изкарани от приказна действителност . При желание да разнообразите моделите с други аксесоари , бихте могли да разгледате изложените шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с пролетните серии . Прегледайте и новите пролетни колекции от дрехи за малки мъже .

Други наши категории:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетни вълнения в сезонните новости за детски рокли
Изискани детски рокли
Детски рокли за най-ранна възраст
Как можем да ги намерим ?
Кои са „Точици“?
Изненада за вашето дете
Висококачествена грижа