летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Безсъмнено е, че летните гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира в пътната лента – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните особености. Статистиките сочат, вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по устойчива смес на предпазителя и вече упоменатата система за спомагателно охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за голяма скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни настилки.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от широки цеви за извеждане на водата и проводници по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми включва допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като обепечава запас от защитеност при неблагоприятни условия.

Ние от АutoBOX сме на линия за Вас

Ние от AutoBOX сме тук, за да ви представим безброй отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и лукса по най-удобния и достъпен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, налични на територията на цялата страна.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три отделни модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON

Не е необходимо да се съмнявате или тревожите за това какъв тип летни гуми да предпочетете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на фирмата SYRON състоят се от безброй предимства привилегии на съответните условия пред останалите конкуренти. Изрично е, че от време на време на пътното платно има предпоставки да се случат внезапни и лоши обстоятелства.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три централни надлъжни улеи над предпазителя, които подобряват отводнението и карането по морка настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което снижава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Още, дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират солидността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Важните плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, малкото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и навлажнени пътни платна. Летните гуми осигуряват необходимата продуктивност при всички режими на потребление.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и успешни марки в универсален мащаб. Още от формирането си през 1967 година, фирмата се развива постоянно в тон с най-иновативните технологии и моди на пазара, за да подсигури комфорта и безопасността на водачите. Разнообразните модели летни гуми на Maxxis са съставени от разнородни свойства и плюсове. Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги прави особено трайни, и имат сравнително дълголетен живот, даже и при погрешно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в основните проводници и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и солидността на пресечен терен.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-добро износване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и влажни пътни платна, съдействайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се любуват на пътуването. Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Нещо повече, актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Гамата съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на компанията за България и ви предоставаме много качествени и достъпни оферти! Имайте вяра на офертите на AutoBOX! Освен нашите идеи за летни гуми прегледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Ние от АutoBOX сме на линия за Вас
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми SYRON
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Maxxis
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Като за финал