хладилници

Хладилниците – наложителни и все по-високотехнологични

Вече не забелязваме незабелязаното присъствие на хладилниците у нас, затова има моменти, в които забравяме колко са ни необходими и се сещаме колко са ни необходими в момента, в който нещо спре да работи както трябва. В такива моменти първо изпадаме в ярост, после изпадаме в паника, и за завършек се сещаме, че нито сме искали да поддържаме хладилниците си, нито сме сме се обезпокоили от „сигнализациите“, които са правили, че има някакъв проблем. Е, налага се хората придобиват нови хладилници. Ако и вие сте на този важен етап от живота си, всички от Top Market сме подготвени, за да ви водим през всички стъпки за вземане на хладилници, до изясняването на всички детайли и самата онлайн поръчка.

Щом се нуждаете от нови хладилници, екипът на Top Market може да ви помогне . Даваме началото, за да ви представим малко полезна информация.

Как работят филтрите в нашия сайт за да си изберете хладилници

Ето ви бързо въведение, с помощта на което да разберете как да направите по-прецизно вашето търсене в списъка с „хладилници“ по начин , че да стигнете до търсеното от вас, избягвайки „затрупване“ от излишна информация. В колоната отляво виждате разнообразни опции, с които да дадете старт на първоначалния филтър на пълната гама хладилници, които представяме. Говорим за „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Получавате пълната свобода да изберете, което ви е полезно, за да прецизирате резултатите. Щом сте до момента, който коресподнира с нуждите ви, открийте към началото на страницата с падащите менюта, с помощта на които имате възможност за подреждане на резултата за хладилниците по позиция, име и цена, да се визуализират във растящ или намаляващ ред, освен това и колко артикули да ви се показват на една страница. Всичко това е направено с целта – каквото и да ви трябва – хладилници, мебели и т.н., да имате възможността вие да наредите онова, което ви се показва спрямо специалните ви необходимости. Вярваме, че това е голям плюс на магазина в нашия сайт, а многото ни клиенти го потвърждават.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Вижте шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници

Да, макар и да сме свикнали да прибираме всички продукти в хладилниците, става ясно, че има продукти, които не бива да прибираме в хладилник. Естествено, ако държим да съхраним всички полезни вещества. Поразровихме се и ви предоставяме шест от тях, които всички ние прибиаме в хладилниците, но за които е много по-добре да бъдат оставени навън. Това са те:

1. Недоядена салата – на всички нас се случва да оставим салата. И често, за да да не я хвърляме, ни хрумва да я преместим в хладилниците. Това е погрешно! Уви, свежестта на салата ще изчезне, а и има заплаха да „ароматизираме“ хладилниците противно.

2. Домати – ако държите на всички съставки в доматите, и на вкуса им, не ги прибирайте в хладилниците, най-ефикасно се запазват в температурата на стаята.

3. Питки – действително хлебните продукти, прибрани в хладилниците, много по-бързо губят свежестта си.

4. Авокадо – ако го държите извън хладилниците, авокадото ще узрява добре и ще се запази за по-дълъг период.

5. Чесън – неговото място не е в хладилниците, а на сухо място.

6. Мед – по-добре преместете всички буркани мед от хладилниците и ги подредете в шкафа.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Познавате ли правилата как е правилно да се местят хладилниците?

Тъй като сме професионалисти, знаем и това. Майсторите ни учат хладилниците да се движат в изправено положение и причината се крие в компресора. Той притежава специални щифтове, които са произведени така, че да абсорбират евентуални повреди при нормална стойка на хладилниците, а именно – изправеното. Това е и причината и придвижването в легнало положение не е за предпочитане.

Знаете ли какви са най-добрите температурни граници за оптимална работа хладилниците

Задавали ли сте си въпроса каква е нормата за градусите в кухненското пространство, например, за да има възможност хладилниците, които са там, да действат колкото се може по-добре? Това е и отговорът – най-добре е температурата да е е между 10 и 30 градуса по Целзий. По този начин хладилниците „виреят“ идеално и съответно са с най-висока ефективност.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Ще купувате хладилници или нещи друго? Свържете се с нас още сега!

Нашите професионалисти са подготвени да отговарят на на всички неясноти или ще ви дадат съвет относно хладилниците. Ако ви е трудно да изберете кой от предпочитаните от вас хладилници да купите, не сте сигурни какви са техните по-големи качества ставнени с другите или просто имате нужда да установите нещо, недейте да се колебаете, а задайте въпросите си на нашия екип. Съществуват много варианти – въпрос на ваш избор. За всички питания около хладилници или нещо друго моете да се свържете с нас на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а в случай че чуденките ви са по-скоро насочени към колегите от отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Тъй като хладилниците са ценни, вече хабят по-малко енергия и някои дори са смарт , редно е хората да поразсъждаваме върху как се отнасяме към тях. Нужно е да разберем нуждата от хубав хладилник и полезните страни за ежедневието ни, които поднася той. Разгледайте хладилниците в Top Market и си изберете този, който ви е грабнал окото. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – наложителни и все по-високотехнологични
Как работят филтрите в нашия сайт за да си изберете хладилници
Вижте шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници
Познавате ли правилата как е правилно да се местят хладилниците?
Знаете ли какви са най-добрите температурни граници за оптимална работа хладилниците
Ще купувате хладилници или нещи друго? Свържете се с нас още сега!