Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Запознати ли сте със страхотните дрехи jack and jones? А компанията , която налага на пазара дрехи jack and jones изобщо ? Абстрахирайки се от това, че нашата страна компанията да не е сред най-разпознаваемите, си струва да да разбереш повече за творенията й и да откриеш точно тези сред тях, които прилягат на собствения ти стил и начина, по който гледаш на света !

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с класическа кройка и се основават на искрящи дрехи и продукти , останали в историята като „икони“ в обществото. Добре известната класика е комбинирана с актуални акценти , от актуалните тенденции .

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в градската улична култура . Специфични за дрехите Jack and Jones Core са голямото количество изображения, които наподобяват улични рисунки, които се използват при направата им, и новаторските детайли . Използваните тъкани са висококачествени , а водещите цветови палитри – класически, за да могат орнаментите да се откроят по-отчетливо . Колекцията дрехи Jack and Jones Core съчетава формалната и ежедневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, тениски с нарисувани графики , блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Новаторската визия на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и редица други технически детайли , минималистична гама от цветове, неутрални нюанси, комбинирани със смели , открояващи се цветове, които грабват интереса и определено привличат вниманието . Колекцията дрехи Jack and Jones Core отговаря на интереса на младите мъже , които се водят от актуалните тенденции в модата . Лайфстайла в града и динамичният живот ясно се вижда, като се съди по визията им .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 1
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните в ЕС , но и навсякъде по света

Както успя да разбереш и в предходния ни материал, посветен на марката, дрехите Jack and Jones съумяват да спечелят добро име не само в страните в ЕС , но и по целия свят . Марката поддържа партньорски връзки с различни фирми, обединени от еднакви идеи и които споделят съпоставими ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за младите и работещи хора, като теб, които следят тенденциите на модата и държат начинът им на обличане да отговаря тъкмо на тях. Дрехите им комбинират класическата визия с модерните към момента модни течения , за да те спечелят за постоянно , като последовател и поддръжник .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии целят да обединят всички оутфитове, вкусове и замисли, но се разграничават помежду си , за да са подходящи за всички вкусове и стилове на обличане .

Погледни и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще разгледаш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на марката , така че определено са си отвоювали чуждестранното одобрение . Сред тях са изчистените тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фин плат от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който е подходящ за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-мразовитото време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не предизвикват неудобство на тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са водоустойчиви и защитават от вятъра, са пригодни за всеки стил и имат много джобове, пригодени , за да събират всичко необходимо .

Невероятни дрехи Jack And Jones 3
Невероятни дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са запленени от градската поп култура – начинът на обличане е любопитен и различен , от начина на обличане струи радост , а инспирацията за тях е от най-съвременните тенденции . Те са много качествени и комбинират в себе си съчетания от цветови гами и стилове , които ти предоставят шанса да пресъздадеш абсолютно всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , подходящи за личностите, които не се страхуват да изпъкнат сред всички останали . Насочени са към модерните мъже , които много често съчетават всякакви стилове в елементите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага цветни дрехи, като щамповани тениски , ежедневни блузи , суитшърти и дънкови облекла.

Оферти за дрехи Jack And Jones 4
Оферти за дрехи Jack And Jones

В началото дрехите Jack and Jones са били предимно дънки

В първите години след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, защото денимът вече е неизменно установен на световните ниши и се произвежда в най-разнообразни разновидности . И досега, те се предлагат в различни цветови палитри и нюанси , избелени , по-малко или повече скъсани, по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните видове „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който брандът успява да се утвърди на чуждестранния пазар и да си отвоюва мястото до другите преуспели производители на дънково облекло. В последните години , компанията лансира линията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата идея на дънките и има за цел да ги направи по-евтини за всеки . Главното, на което държи , е най-вече първокласното качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Вземи идея за своята визия

Съумяхме ли да провокираме твоя интерес ? Много се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към използваните материали и създадените орнамента, за да обхванат всичките стилове и едноличната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многобройните оферти. Фирмата истински си струва да бъде оценена и в страната по способа, по който се е утвърдила и в другите страни .

Разгледайте още останалите ни артикули и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 5
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 6
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 7
Намерете дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 8
Намерете дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 9
Каталог дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium
Линията дрехи Jack and Jones Core
Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните в ЕС , но и навсякъде по света
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии
Погледни и ти!
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
В началото дрехите Jack and Jones са били предимно дънки
Вземи идея за своята визия

Leave a Reply