Мезотерапията – идеална дейност за цялото тяло

Стандартно сесиите по мезотерапия се делят на два основни типа – за главата и за цяло тяло. Като мезотерапията за лицето е насочена към обогатяване и разведряване на кожата на лицето, дарявайки ѝ здравословен и изящен външен образ. Също така, мезотерапията за тяло може да има и други положителни дейности, например поощряване топенето на излишните мазнини. И в редовете, които следват да разгледаме задължителните данни, които е добре да познавате за всеки от двата типа мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – този тип мезотерапия е подходящ за вашето лице, шията и деколтето. Важното е да поднесе на тези зони ценните вещества . Доколо е потребна мезотерапията за вашето лице? Запомнете, че с остаряването по лицевата кожа се явяват неизбежни белези на годините. Въпросните да принципно загуба на еластичност на кожата, изчезване на нейната младост, смяна на тона и, уви, поява на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да избягате от същите неприятни последствия и да спасите здравия и естетичен външен вид на вашата физиономия. Ефектите от избора на мезотерапията за лицето ви спомагат за подължително получаване на по-млад вид на кожата, отърваване от фини бръчици и линии, а също и изличаване на ненужните торбички и сивите кръгове около очите. Едно малко чудо, правещо кожата на лицето да придобие вид донякъде като чисто ново.

2. Мезотерапия за тяло – вече разбрахте, мезотерапията за нашите тела е друга от първия вид по своята цел и приложения. Въпросната процедура действа най-вече към смъкване на повечето мазнини и привеждане на желаната част от вашето тяло в желаните мерки. Този процес работи като въздейства върху алфа – и бета – рецепторите на клетките в подкожните мазнини. Ще се опитаме да ви обясним изключително лесно как точно работят гореспоменатите рецептори. Знае се, че рецепторите са нещо като начало и край за мазнините. По принцип през алфа – рецепторите „мазните“ клетки си доставят мазнини за по-натам, докато бета – рецепторите ги изкарват ако имаме нужда от извънредно количество енергия . Именно в тези моменти се притича на помощ мезотерапията като активност. Инжектираните чрез мезотерапията полезни субстанции стимулират действието на бета – рецепторите по отношение отърваване от на мазнините и освен това ограничават повторното завръщане на мазнини в човешкия организъм чрез алфа – рецепторите. Това е начинът се осъществяват доста радващи за човешкото тяло последици. Според конкретната зона на слагане на мезотерапията, гореспоменатите положителни резултати могат да включват намаляване и извайване на пресата, бедрата, областта на задните части или мускулите на ръцете. В допълнение, чрез мезотерапията ще се достигне до махане на целулита и смаляване на телесните обиколки. Е, ако се стремите към приятно и релефно тяло, мезотерапията ще ви помогне за реализиране на вашите изисквания.

На какъв брой манипулации по мезотерапия трябва да се подложим?

В повечето случаи техниките по мезотерапия се правят в групи от по 2-3 за лицето и 4-10 телесни . Ясно е, прецизното количество на тези процедури зависи до голяма степен от вашите индивидуални характеристики и необходимости. Времевата пауза при практиките по мезотерапия се движи в рамките на 3 седмици. След завършване на една процедура по мезотерапия с по-рано установените на брой сеанси, нова сесия се назначава минимум след 6 месеца. Задълбочено обмислете с вашия специалист обема на манипулациите по мезотерапия и желаните финални ефекти. Също фиксирайте схема за тяхното извършване, кореспондираща както на вашия личен график и взискателности, така и на нуждите за ефикасност на мезотерапията.

Изберете мезотерапия 1
Изберете мезотерапия

В какво се изразяват положителните страни на мезотерапията?

След като вече видяхме повечето от приложимостите на мезотерапията, идва време да групираме и основните ѝ преимущества за клиента/ всеки клиент. Същите стартират от по-скоро лесната за слагане и без болка техника на мезотерапията, и достигат до невероятните кожни резултати и външния вид на човека, които тя носи. Прочетете точно сега как така мезотерапията всъщност е най-добрият избор за всеки:

1. Мезотерапия: безболезнен метод – това, в което реално се изразява мезотерапията, е слагане витамини и ценни субстанции в проблематични зони от лицето и тялото. Споменатата технология е изключително лесна за изпълнение и паралелно абсолютно неусетна за клиентите. Това е и причината не е необходимо да се колебаете заради възникване на силна болка или каквито и да е противни възприемания паралелно с мезотерапията. Нещото, което може да почувствате, е бързо боцкане или парещи симптоми на мястото, където е поставена инжекцията.

2. Мезотерапия: несъществуваща опасност за вашето здраве – също доста важно превъзходство на мезотерапията, в което трябва да сте сигурни. Мезотерапията не е обвързана с никакви важни странични реакции или опасности за здравето ни. Хиалуронът, витамините и общо взето полезните вещества, необходими на мезотерапията, са безвредни за човешкия организъм и се абсорбират безпроблемно от него. Така че има малка вероятност от появяване на непоносимост и типични гадни усещания.

3. Мезотерапия: потребност – естествено, ефикасността е задължителна характеристика за всяка естетична процедура. Бъдете убедени, че мезотерапията ще ви удовлетвори. Манипулацията по мезотерапия е подходящ метод за продоляване на каквито и да са несъвършенства по кожата – започвайки от стареенето и липса на сила, и достигайки до пъпки, петна. Допълнително, мезотерапията е най-доброто решение в посока топене на излишните килограми и оптимизиране на телесната форма и силата на определени области от всяко тяло. Без да гледаме дали се мисли за лицевата кожа или пък на други части от тялото, мезотерапията е вашата гаранция за добри и ефикасни следствия.

4. Мезотерапия: максимум придобивки – както прочетохте в глава „Мезотерапия – основни признаци и приложимости“, мезотерапията е в подкрепа на тялото на човек в много аспекти. Ето и причинатадоверявайки се на мезотерапия за заличаване на зачервявания и пигментации, вие ще имате и допълнителни полезни ефекти. От една страна, мезотерапията спомага за по-добрата циркулация и приток на кръв към обработената област. В плюс, напълно вероятно мезотерапията да изиграе значителна роля за лекуването на различни болки и мускулни спазми в зоната. Доверявайки се на мезотерапията, вие вървите в посока към постигането на здраво, добре оформено и хубаво тяло.

5. Мезотерапия: трайни резултати – обикновено отзвуците от мезотерапията могат да се видят минимум седем-осем дни след първата интервенция. В зависимост от проблема, който се работи, се правят до две технологии за мезотерапия календарна година. Всяка от процедурите по мезотерапия е съпътствана от подобрителни терапии през определен период от време. Мезотерапията обещава категорично дълговременни успехи относно общия вид на кожата. За да постигнете това вие ще трябва да положите известни усилия. Дълговременните реакции от мезотерапията вървят паралелно със спазване на подходящи диети и здравословен живот от всеки пациент. Ето защо ще ви посъветваме да станете умни към здравето ви, за да наслаждавате в действителност максимална ефективност от мезотерапията като манипулация.

Плюсове на мезотерапия 2
Плюсове на мезотерапия

Какви са рискованостите за прилагане на мезотерапия?

Както при повечето манипулации, за мезотерапията също така са известни малко на брой рискови моменти. Касаят се най-вече за частни случаи: жени в бременност и кърмещи, които страдат от онкологични болести и получаващи системно сърцебиене или припадъци. При този тип хора не е ок използването на мезотерапията като манипулация. Разбира се, има и други състояния, за които без отлагане трябва да говорите с вашия специалист. Едни от тях са алергични проблеми или пък програма на лекуване със съдоразширяващи. При положение че се отнасят до вас, доверете ги на лекаря, за да има възможност да обмислите екипно вариантите и рисковете при предполагаемо слагане на процедура по мезотерапия.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 3
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Поражда ли се вероятност от появяване на алергични реакции от мезотерапията?

Мезотерапията не допуска вероятност от поява на сериозни странични ефекти за когото и да било. Фактически процедурата по мезотерапия се реализира с много малка игла, изключваща опасността за забелязващи се и трайни наранявания на кожата. Е, има вариант, в който е възможно да изникнат незначителни зачервени участъци, сини точки или повече зони на усещане на обработената кожна област. Да, но става дума за съвсем краткотрайни ефекти, които напълно преминават за няколко дни. За алергични реакции изобщо/ в никакъв случай не може да се говори, затова защоро в мезотерапията се процедира с хиалуронова киселинна субстанция, полезни вещества, които са абсолютно безобидни за всички хора и се абсорбират от него лесно.

Полезни съвети за мезотерапия 4
Полезни съвети за мезотерапия

Действително ли процедурите по мезотерапия не се усещат?

Това е вярно, техниките по мезотерапия изобщо не болят на всички. За да се убедите в това , помислете какво всъщност се оказва мезотерапията. Абсолютно нищожна инжекция, чрез която в вашето тяло се вливат ефикасни и захранващи вещества разрешаващи най-честите непиятности с кожата ни – от стареене и отпускане, до акне, промяна на пигмента на кожата и смяна на цвета. Затова реално няма от какво да се притеснявате. Манипулацията по мезотерапия изобщо не се обвързва с появата на болки или нежелани усещания. Това, което бихте усетили, може да е нежно боцкане или леко парене в дадената област.

Полезно за мезотерапия 5
Полезно за мезотерапия

Мезотерапия – предстоящият успех на медицината за красота

При положение че сте се чудили какво е в същината на мезотерапията, още сега ще ви уточним – мезотерапията представлява неголяма, но ефективна инжекция, помагаща на всеки клиент да преодолее разнообразни неблагоприятни кожни недостатъци – като тръгнем от състаряването и увисване, и опрем до/ завършим с проблеми с акне, целулитна кожа, затлъстяване и др. Ето как с едно изречение е възможно да бъде обрисувана успешната технология, която е получила името мезотерапия, но какво действително е същината на мезотерапията? Това е бърза за всички технология, при която на конкретна зона от нашата кожа се поставят ценни субстанции. Мезотерапията без проблем може да се обяви за бъдещето на естетичната медицина, тъй като осигурява много по-добри резултати съпоставени с аналогични техники у нас. Благодарение на комбинацията от важни вещества и минерали, мезотерапията ще даде своя принос за подмладяване и освежаване на вашата кожа, както и забравяне за всички противни различни образувания по нея.

Изберете мезотерапия 6
Изберете мезотерапия

Каква роля изпълнява хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията?

Както няколко пъти вече казахме до този момент, съвкупно с всички витамини и полезни вещества, в мезотерапията се оползотворява и хиалурон. Хиалуроновата киселина представлява изключително добра алтернатива не единствено за мезотерапията, също и за най-различни техники в разкрасителната козметична индустрия. Съществуват множесво причини за това. Като начало, киселината с хиалурон е съвършено естествена съставка, която се синтезира от нашето тяло при нормални обстоятелства. Освен това киселината съдържа специални свойства относно опазване на хидратирането на кожата, засилване на здравината ѝ и бавене на процесите на старееене. Припомнете си основните качества на хиалуроновата киселина, приспособяват нейното ползване в мезотерапията така удобно за всички:

1. Не вреди на хората – хиалуроновата киселинна субстанция е материя, образуваща се в тялото на всеки от нас. Това прави поставянето ѝ през мезотерапията напълно сигурно. Въпросната киселина се асимилира извънредно безпроблемно от тялото и не води до никакви тежки състояния на алергии или други странични реакции. А защо всъщност е добре за всеки човек вливането на хиалурон посредством мезотерапия или други медицински процедури? Факт е, че с остаряването процесът на получаване на хиалуронова киселина, за който говорихме, осезаемо се редуцира. Този факт влияе зле на външния вид, еластичните способности и хидратацията на кожата. Сдобиването с още киселина с хиалурон с помощта на мезотерапията действа за поддържане на младостта на кожата и премахване на най-различни кожни проблеми.

2. Видими и реални резултати – инжектирането на хиалуронът в мезотерапията и всички други козметични манипулации резултира в моментални и ефикасни постижения за клиента що се отнася до качеството на кожата му. Същите бързи и реални следствия се случват при разнообразни приложения на хиалуроновата киселинна субстанция в такова направление. Без значение дали се говори за всеобщо подновяване на кожата, по-доброто ѝ хидратиране или пък махане на различни видове бръчки, киселината с хиалурон ще бъде полезна. Споменатите свойства на киселината с хиалурон я правят така желана и приложима в процедурите по мезотерапия. Бъдете убедени, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви носи търсените резултати и ще поднови значително цялостния вид на кожата.

3. Продължаване на позитивния ефект – още едно твърде полезно последствие на хиалуроновата киселинна субстанция, правещо я да бъде силно удобна за мезотерапия и подобни козметични практики. Безспорното действие на хиалуроновото вещество по човешката кожа стои за особено удължен период. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на споменатото време, спокойно може да се извърши допълнителна манипулация по мезотерапия или всяка друга козметична сесия със съдържание на хиалурон, за да се запази силният и хубав вид на нашата кожа.

4. Леко и безболезнено слагане – за финал, процесът по въвеждане на хиалуроновата киселина в тялото ни е доста лесен и също светкавичен за хората. В повечето случаи той продължава в най-много четвърт час. Дори и в случай че говорим за мезотерапия, запълване на бръчки или най-различни манипулации с хиалуроново вещество, няма силна болка или гадно усещане за човек. Както научихте, единствено може да усетите боцване или чувство за парене на мястото. Тези ефекти , естествено, преминават скоро след приключване на сеанса.

С Мезотерапия ЕООД ще сте изцяло сигурни в успеха и защитеността на предлаганите манипулации по мезотерапия. Професионалистите ни имат доказани умения и богат опит в областта, а изделията, които използваме за мезотерапията, са само и единствено от най-високо качество. Доверете се на Мезотерапия ЕООД и ще се сдобиете с отлични резултати за 918/ що се отнася до хубавия и здрав външен изглед на вашата кожа!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Видове мезотерапия 7
Видове мезотерапия
Информация за мезотерапия 8
Информация за мезотерапия
Препоръки за мезотерапия 9
Препоръки за мезотерапия

На какъв брой манипулации по мезотерапия трябва да се подложим?
В какво се изразяват положителните страни на мезотерапията?
Какви са рискованостите за прилагане на мезотерапия?
Поражда ли се вероятност от появяване на алергични реакции от мезотерапията?
Действително ли процедурите по мезотерапия не се усещат?
Мезотерапия – предстоящият успех на медицината за красота
Каква роля изпълнява хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията?

Leave a Reply