Мото гуми – най-важната статия която ви е нужна по темата

Мото гумите са наистина важен елемент за всяко такова превозно средство. Карането на мотоциклет и още подобни превозни средства на мото гуми, нерядко носи по-голяма несигурност сравнено с карането на кола . И недотам перфектнотосъстояние на мото гумите още повече ще засили риска от възникване на нежелани инциденти , без значение от това за коя марка мотоциклет става въпрос и с какви шофьорски умения разполагате . Ето защо е от голямо значение да предпочетете целесъобразните и добри мото гуми за превозната ви машина . В написаното по-долу ще синтезираме основните елементи , изиграващи роля в съставянето на избор , както и разновидности добри взаимовръзки свързани с благонадеждната поддръжка на мото гумите.

Мото гуми – трябва да знаем какво определя параметрите на височината пристъпвайки към подбор

А за да ви се изясни предназначението на височината на профила , най-напред сме длъжни да обясним какво наистина се крие зад подобна характеристика на мото гумите. С понятието „височина на профила“ фактически се посочва разстоянието между повърхностите на мото гумата и на нейната джанта.

Мото гуми и тяханото избиране – основополагащи критерии и критерии

Когато купувате мото гуми, е задължително да проследите няколко истински съществени техни параметри. Измежду нужните компоненти са ширината , височината и формата на профила , също и изискванията на определените джанти. Малко повече за всеки един от необходимите изисквания при избора на мото гуми е възможно прочетете в редовете по-долу .

Невероятни мото гуми 1
Невероятни мото гуми

Мото гуми – как да постигнем удачно положение на налягането

Една от най-важните практики във връзка с мото гумите е да проследявате стандартното им ниво на налягане. В никой вариант не оставяйте мото гумата да омекне, защото при загряването й би могло да доведе до спукване. А това в ситуация на движение може да последва сложни инциденти с наистина не добри последици. Погледнато от друга страна , не ви съветваме да повишавате твърде налягането на мото гумите. Това би ги направило неустойчиви към похабяване и също така разколебава стабилността на превозното средство . Редовното проверяване и следене за стандартното налягане е единственият начин да си гарантирате дълъг живот на мото гумите, също така и максимална сигурност и защита на движение.

Мото гуми – преди всичко стабилността на пътя

Височината на профила е директно обвързана със страничната пластичност на мото гумата. В случай че профилната височина на мото гумата е смалена , пада надолу и нейната странична еластичност . Това довежда до по-добра стабилност и гаранция , както и по-контролируемо контролиране на превозното средство .

Информация за мото гуми 2
Информация за мото гуми

Хубави напътствия свързани с мото гумите

Разполагаме с още няколко добри препоръки за видовете от отдел „Мото гуми“. Подобни препоръки имат връзка с улавяне на моментното състояние на мото гумите, тяхната подходяща употреба и поддръжка . Ето какво е добре да знаете при условие, че ви се иска вашият мотоциклет да бъде снабден с мото гуми, намиращи се във възможно най-добро положение:

Мото гуми – от какво зависи ширината на профила в предстоящия избор

широчината на профила на мото гумата вероятно е добре да бъде приета като значим фактор при избора на продукти от тази категория . Мотивът за това се намира в следствеността , че тя играе съществена роля относногарантирането на добро взаимодействие на мото гумата и пътната повърхност .

Изправени пред избора използвана или първа употреба мото гума

Ако си закупите нова мото гума, дали ще успеете да бъдете сигурни , че тя всъщност е нова? Вероятно е например мото гумата да е престояла в за реално дълъг период от време , преди да бъде закупена от вас . Най-лекият метод да сте наясно каква е реалността, е преглеждайки идентификационния й номер DOT. Той стои в страничната част на мото гумата. Нужната информация отговарящи на нейната възраст ще ви предоставят последните четири цифри от въпросния DOT код. Първите две от тях отговарят на седмицата от годината , на създаване на тази мото гума, а другите две – и годината на създаване . В случай че DOT кодът на мото гумата завършва например на „2309“, следователно тя е направена през 23-тата седмица от 2009 година. Както сами се досещате , посредством DOT кода може да се запознаете реално точно времето на производство на мото гумата, закупена от вас в момента .

Вземете мото гуми 3
Вземете мото гуми

Мото гуми – специфични видове специфичности подбирайки джантите

Ставайки дума относно мото гуми, е необходимо да се предвидят и истински значимите характеристики на джантите им. Широчината на джантата всъщност се необходимо задължително да отговаря на на мото гумата, като са допустими единствено малки различия по отношение на определения аспект . За да оптимизират процеса по търсене на подходящата джанта, в доста случаи създателите посочват по няколко на брой ширини на джанти, отговарящи на въпросния вид мото гума. Перфектното съчетание между мото гума и джанта спомага относно стабилитета на мотоциклета по време на движение и достигането до задоволителна прецизност по отношение на контрола му.

Разновидности мото гуми 4
Разновидности мото гуми

Не се двоумете да ни позвъните и да закупите точните мото гуми

Вижте каталога на Мото гуми ООД и си изберете идеалните мото гуми за вашия мотоциклет! Не пропускайте и другите ни оферти за

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от мото гуми 5
Разнообразие от мото гуми
Качествени мото гуми 6
Качествени мото гуми
Видове мото гуми 7
Видове мото гуми
Видове мото гуми 8
Видове мото гуми
Най-добрите оферти за мото гуми 9
Най-добрите оферти за мото гуми

Мото гуми – трябва да знаем какво определя параметрите на височината пристъпвайки към подбор
Мото гуми и тяханото избиране – основополагащи критерии и критерии
Мото гуми – как да постигнем удачно положение на налягането
Мото гуми – преди всичко стабилността на пътя
Хубави напътствия свързани с мото гумите
Мото гуми – от какво зависи ширината на профила в предстоящия избор
Изправени пред избора използвана или първа употреба мото гума
Мото гуми – специфични видове специфичности подбирайки джантите
Не се двоумете да ни позвъните и да закупите точните мото гуми

Leave a Reply