На ясно ли сте по какъв начин се използват мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са обработващи земята машини, които се използват за разрохкване на вече изорана почва. Това действие е познат като фрезоване когато се прилага реално оставащите по-големи буци се дробят на значително по-малки такива . В наши дни мотофрези са приложими както в значителни земеделски полета, така и в градини на къщи и дворови пространства. По-нататък в този материал ще обобщим отличителните характеристики за тяхната класификация и специалните функции на отделните продукти от подходящата група уреди . Освен това , ще бъдат дадени важните критерии , които се налага да се имат на ум избирайки удачни и подходящи мотофрези.

Това е мястото където ще ви бъде предоставен богат подбор на мотофрези

В Мотофрези ООД имате шанса да избирате сред доста марки и модели мотофрези. Тук влизат малки , средни и големи , такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Богатата и разнообразна палитра от мотофрези, предлагани в Мотофрези ООД, ще ви предостави шанс да се сдобиете с най-точния и подходящ артикул за вашите нужди и изисквания.

Бързо пристигаща доставка на закупените – мотофрези

Получаването на мотофрези и каквито и да е било други асортименти от албума на Мотофрези ООД се отличават с нужната коректност и темпо . Много често доставката се случва в рамките на 1 делничен ден. Специално за мотофрезите би било полезно в началото да се договорите за цената на транспортирането, защото тя има вероятност да се получи ненужно голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. Като по-добре ви даваме препоръка да предпочетете доставката да се осъществи до офис на куриер, откъдето може да се вземе . Разликата в стойността е възможно да стане доста голяма.

Вижте нашите мотофрези 1
Вижте нашите мотофрези

Компоненти преди избор на мотофреза

Съществуват няколко главни елемента , на които е потребно да се отдели внимание търсейки артикул от категория „Мотофреза“. От важните предпоставки са квадратурата на обработваемата земя , за третиране , както и варианта за инвентар към уреда . Представяме ви най-необходимата ви информация на базата на спецификите :

– големина на вашата земя – практически площта на земеделската местност е едно от най-съществените съображения , които се държат предвид при подбора на мотофреза. Няма как да не е от значение дали ще си служите с мотофрезата просто в домашния двор и своята градини или пък имате нужда от нея и за още по-значителни като територия земеделски участъци . В първия случай имате шанса да си позволите да подберете мотофреза използваща по-лека мощност и работна ширина, когато във вторият се налага машината да спада към по-високите класове . В повечето варианти по-големите мотофрези умеят сто процента резултатно и с ефективност да вършат функционалността на по-малките такива, но обратният вариант е почти невъзможен .

– разполагане с инвентар – наличието на инвентар към мотофрезата е друг момент , на който е от полза да отделите внимание . Вероятно малките мотофрези и типовете с електрически двигател не са пригодни за добавка на прикачен инвентар, а имат ограничения главно в разрохкването на земята. При условие, че искате към вашата нова мотофреза да добавите плуг за оране, ремарке и т.н., се спрете на модел , способен да ви осигури такава възможност . Това са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Проверете дали към този модел може да се прикачи инвентар.

– брой скорости – и не на последен план, броят скорости, налични в уредът, също е от завидно значение за успеха на работата ви с него. Ако боравите с мотофрезата за доста видове дейности , следователно ви даваме препоръка да изберете уред с повече скорости. Малките скорости ще ви дадат възможност например да извършвате бразденето по-детайлно , също и да транспортирате земеделската си реколта.

Типове мотофрези 2
Типове мотофрези

Специфики мотофрези задействани от електрически двигател

Mотофрезите с електрически двигатели обикновено имат по-лека мощност . Техните главни ползи се намират в тяхната олекотеност и минималистичните нива на произведения шум. Освен това обаче за тяхното действие е нужно електричество и тази предпоставка изисква определени пространствени ограничения . Площта на обработваемата земя с мотофрезите с двигател на електричество, в обвързана с дължината на кабела за захранване. Според този факт използването на уредите с електрически двигател има връзка най-общо със относително малките земеделски площи, също и с домашните дворове и градини.

Типове мотофрези 3
Типове мотофрези

Най-търсените между масовия потребител средни мотофрези

Най-разпространената и употребявана измежду актуалните клиенти група. Какво трябва да разбирате конкретно ? Средният вид мотофрези са с ширина на дейност от 90 до 100 см. Те прилагат по-висока мощност сравнено с малките и идеално се употребяват за обработка на по-големи като пространство земеделски земи и терени .

Защо да си купете вашия нов модел мотофреза от Мотофрези ООД?

Пазаруването в Мотофрези ООД ще ви донесе доста плюсове както по отношение стандарта и стойността на мотофрезата, така и във връзка с нейната доставка . По-надолу ще ви представим накратко за изложените дотук преимущества.

Изберете нашите  мотофрези 4
Изберете нашите мотофрези

В какви нужди се използват по-малки мотофрези

Този тип са мотофрези, с работна ширина попадаща в границите между 30 и 40 см. Местата , на които в най-много ситуации се ползват малките мотофрези, са алеи с цветя , лехи и кътчета със посадени нови дръвчета. На пазара са разпространени типове от тази разновидност с електрически и двутактови двигатели.

Мотофрези и подобни предложения за поддръжка и обзавеждане

Сега е вашият шанс да потърсите и още части в интернет страницата ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Намерете най-добрите оферти за мотофрези 5
Намерете най-добрите оферти за мотофрези
Намерете най-добрите оферти за мотофрези 6
Намерете най-добрите оферти за мотофрези
Най-добрите мотофрези 7
Най-добрите мотофрези
Разнообразие от мотофрези 8
Разнообразие от мотофрези
Оферти за  мотофрези 9
Оферти за мотофрези
Изключително добри мотофрези 10
Изключително добри мотофрези

Това е мястото където ще ви бъде предоставен богат подбор на мотофрези
Компоненти преди избор на мотофреза
Специфики мотофрези задействани от електрически двигател
Най-търсените между масовия потребител средни мотофрези
Защо да си купете вашия нов модел мотофреза от Мотофрези ООД?
В какви нужди се използват по-малки мотофрези
Мотофрези и подобни предложения за поддръжка и обзавеждане

Leave a Reply