seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД отвежда десетки страници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на правилното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google съумя да изпревари Apple от водещото място в класацията на най-доходоносните бизнеси в света. И разбирате ли защо? Заради Adwords! За 2017 година 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са в резултат от обявите в AdWords. Това са вашите разходи и активите на всички малки и големи фирми, които не само дават пари на Google, но и докарват купувачи от това.

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет продажбите са ключови за всеки бизнес! За 2017 година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а закупените стоки за последните 4 години са драстично повече – с 230%! И тези цифри ще продължават да се покачват докато застигнат до резултатите в Съединените Американски Щати, където 1 от всеки осем щатски долара е похарчен за покупки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е нужен за вашия рейтинг – 72% от потребителите проучват в интернет преди да направят покупка, дори и покупката да е от самия магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти наистина стоят дълго време във Facebook, затова възползвайте се и този метод за реклама. Но водещото преимущество на seo оптимизацията е, че когато потенциалният ви клиент влезе в търсачките, той вече знае за необходимостта от услугата и търси от кого да го вземе – от вас или от конкурентни магазини.

Ние се стремим да привлечем този потенциален потребител точно при вас! Без значение дали предлагате стоки или услуги, без значение дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 1
Seo оптимизация

Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-доброто решение е да поверите уебстраницата си на отбора от запознати лица на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ни поверите SEO оптимизацията на вашата страница, по вашата страница ще работят: SEO професионалист, копирайтър, линкбилдър, консултант във връзка с онлайн маркетинга, персонален мениджър на проекта и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще извършат проучване на пазара, ще направят анализ статиите на страницата и поведението на конкурентите ви, ще съставят идеи за технически промени по 252 идеи за SEO оптимизация, ще изработят линк билдинг график, и график за периодично споделяне на важно съдържание, ще се придържат към общо 24 основни документа, формиращи основата на вашата индивидуална SEO маркетинг стратегия за повишаване на търговията и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 2
Seo оптимизация

По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация какво точно се случва в процеса, всяка седмица ще получавате рапорт за дейността по вашия сайт, а всеки месец – рапорт за постиженията по ясни норми за SEO оптимизацията: нарастване на трафика, подобрение на местата в Google, брой уникални посетители, времетраене на посещенията, количество написани и публикувани текстове, брой активни външни линкове.

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да се помъчите да имплементирате насоките ни и сами като се водите от инструкциите на последващите страници. Ако имате на разположение служители, на които можете да делегирате SEO оптимизацията, те се налага да преминат през тренинг, да получават помощ и да има кой да ги контролира при прилагането на цялостния проект на SEO оптимизация. Ние, като експерти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме с уменията да приложим SEO оптимизацията за вашия сайт! Първите резултати се нуждаят от стриктно обучение за период от поне три месеца и всекидневна работа от минимум още 3 месеца след това.

Seo оптимизация 3
Seo оптимизация

Какво представлява SEO оптимизацията?

По какъв начин сайтовете се показват на първи места? Страхотната новина е, че създаден е доказан метод – SEO оптимизацията. Той е от полза за всяка страница, ще заработи и за вашия уебсайт. Моделът е seo оптимизацията.

За да излезе вашият сайт на първа позиция, търсачката се нуждае да разпознае в уебстраницата ключовите словосъчетания, по които клиентите ви издирват. Тези думи трябва да са в текста, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в наименованието на снимките. Не само това Google има нужда да намери на уебстраницата ви голямо, важно и редовно освежавано съдържание, както и линкове към сайта от разнообразни разпознаваеми уебстраници. Уебсайтът ви задължително трябва да работи с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Общо казано наложително е да изпълнявате всички 252 насоки, описани от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Понякога уебсайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е на първо място в Google, там влизат много по-голям брой посетители, макар и това да не генерира непременно и до по-голям обем продажби. Именно заради това можете да разберете, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също се нуждае от оптимизация – например да промените текста на продуктите, стойностите, обслужването или целия user experience. За тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви помогне.

Това звучи страхотно, но запознати ли сте, че само докато четохте този текст за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 милиона проверки и са индексирани повече от 21 000 нови страници. Вашите конкуренти не спят! Недейте да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият уебсайт може да се класира на първи позиции в Google.

Всеки клиент е уникален и същото се отнася за всеки сайт! Поради тази причина и вашата страница изисква неповторима SEO оптимизация и план, съобразно предприятието ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Намерете ни на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим извеждането и на вашата страница на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7
Seo оптимизация
Seo оптимизация 8
Seo оптимизация
Seo оптимизация 9
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Какво представлява SEO оптимизацията?
Понякога уебсайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Leave a Reply