Забележителни препоръки , които може да са ви интересни относно летните гуми

Сериозната роля на летните гуми

Без съмнение е , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътното платно – летните гуми имат безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните особености . Опитите дават представата , още много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят актуален сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават доста по-благоприятно износване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и мокри пътни ленти , подпомагайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се наслаждават на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Допълнително , новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и едновременно олекотена. Вида обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus притежават по-твърда смес на предпазителя и вече отбелязаната система за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за огромна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани шосета .

Видове летни гуми 1
Видове летни гуми

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още множество привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири големи водни прорези, които дават гаранция за безопасността Ви при вече известния аквапланинг; наклонени , закръглени раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътната настилка и с помощта на които се прецизира возенето и се ограничава вероятността от някакво обширно обезобразяване; модерната сликова смес, която отпимизира шофирането на незасъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се извършва уравновесено разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно . Летните гуми на марката SYRON състоят се от други особени и значими отличителни белези . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в извънредни ситуации ; технологията , която понижава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено товарене и рязко спиране – това са все неща, които наедно с изредените до този момент такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е причината да се конкурира ефикасно с най-авторитетните компании в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и обстоятелството , че при създаването на летните гуми на SYRON се използват много по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-обемен пробег и по-оскъден разход на гориво.

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме наоколо , за да ви представим редица сериозни алтернативи , и то на достъпни цени, също така и свободата по най-удобния и елементарен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от оторизираните ни сервизи, ситуирани на територията на цялата страна .

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни детайли относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват безупречно сцепление и подвижност и осигуряват по-ускорено прекосяване по тестовата отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и мокро ; по-големи външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, особено при значителна скорост; пластична жичка на коланите, които гарантират по-добра обратна връзка с улицата и акуратно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , когато става дума за сцепление и прецизност на движението – това ги поставя в позиция на перфектен избор за моменти, в които се иска висшо представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на компанията да създава увлекателно впечатление от карането . Типа включва обхват от 17 инча до 21 инча.

Разгледайте летни гуми 3
Разгледайте летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три важни надлъжни тръби върху предпазителя, които подобряват отводнението и шофирането по незасъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смалява звука и намалява съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така подобрява сцеплението при незасъхнала настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра на свой ред усъвършенстват стабилитета при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, малкото ползване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и навлажнени шосета . Летните гуми обезпечават необходимата продуктивност при всички  режими на потребление.

Най-добрите на пазара летни гуми 4
Най-добрите на пазара летни гуми

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON обхваща три специални разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми на марката SYRON

Не е необходимо да се двоумите или тревожите за това какъв тип летни гуми да предпочетете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON включват в себе си безкрай предимства приоритети на съответните условия пред другите конкуренти. Очевидно е, че от време на време на пътното платно има възможност да се зародят внезапни и неблагопроятстващи обстоятелства .

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за България и ви предлагаме редица подбрани и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте нашите летни гуми 5
Вижте нашите летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 6
Най-предпочитаните летни гуми
Изключително добри летни гуми 7
Изключително добри летни гуми
Вижте летни гуми 8
Вижте летни гуми
Изключително качествени летни гуми 9
Изключително качествени летни гуми

Сериозната роля на летните гуми
Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вашето пътуване
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни детайли относно производителя Dunlop
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – продуктова гама
Летни гуми на марката SYRON
В заключение

Leave a Reply